Voor een gebruiksvriendelijke website gebruiken we cookies. Wie lust er geen cookies?
SLUITEN
Nood aan net dat beetje extra? Roer chocoladedruppels of bosbessen door je pannenkoekenbeslag, bakken maar en klaar!
Voeg de mix, de eieren en de melk samen in een beslagkom. Klop het geheel tot een glad beslag.
Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan. Giet met een opscheplepel beslag in de pan. Zorg dat het beslag de bodem volledig bedekt. Strooi er chocoladedruppels over.
Bak beide kanten van de pannenkoek goudbruin. Serveer met agavesiroop.
Deze pannenkoek met ei, ham en kaas is een klassieker uit de Franse keuken. In Frankrijk noemen ze dit recept La Crêpe Complète, oftewel: De Complete Pannenkoek.
Naar recept
De geur van warme pancakes die het hele huis vult, dat is toch heerlijk? Geef ze een vleugje extra liefde en vorm de mooiste hartjes pancakes!
Helpen je kids graag in de keuken? Met onze handige bakmix bakken jullie samen de leukste pancakes! Vorm grappige gezichtjes met stukjes fruit, suiker, siroop, en presenteer alle smileys samen op tafel.